View Full Version : Signature line


porpoiseaquatics
10-20-2010, 11:27 PM
Ok, what happened to the signature lines? Mine was just gone and it was only 2 lines long.

Acroholic
10-21-2010, 12:22 AM
Ok, what happened to the signature lines? Mine was just gone and it was only 2 lines long.

They wiped them all when the new limit went into effect. All of them had to be redone. Looks like yours is there, though.

porpoiseaquatics
10-21-2010, 7:19 AM
They wiped them all when the new limit went into effect. All of them had to be redone. Looks like yours is there, though.

Oh ok. I thought that those that were under the limit would remain. So yeah, I just put mine back last night.

cr500_af
10-21-2010, 7:23 AM
There was no way to have the system get rid of only long ones. It was either wipe them all out, or leave them all and manually remove the long ones one by one (which would be a nightmare).

porpoiseaquatics
10-21-2010, 7:29 AM
There was no way to have the system get rid of only long ones. It was either wipe them all out, or leave them all and manually remove the long ones one by one (which would be a nightmare).


No worries.....just threw me for a loop when I noticed it was gone.