View Full Version : Tunze in a 30 gallon???????


SparksFly
02-05-2008, 4:39 PM
I am looking to add more flow to my 30 gallon cube. Currently I have my Quiet One 1200 return and a koralia 2. I was wondering if I replace the koralia 2 with a Tunze 6055 if it would be to much flow. I am open to suggestions also.

Jimmie

glxtrix
02-05-2008, 4:44 PM
thats the controllable one and would be ok. But you could just go with a 6025, mod it and it'll get to 1200gph (or however high you want)...unless you want it to be controlled. Plus MC sells them for 61 bux.

blind1993
02-05-2008, 4:47 PM
how would you mod it glxtrix

glxtrix
02-05-2008, 4:52 PM
search it on RC, its an old thread.

NavyReefer
02-05-2008, 4:52 PM
I have 2 of the 6025's in my 65 one modded and the other not. I think its just about the perfect amount of flow combined with the 9.5 return.

So that being said 1 modded 6025 should be good for the 30.

KRB
02-05-2008, 5:11 PM
I had a 6025 in my 20 gallon and it was way too much flow from one point. I now run 4 koralia nano powerheads

SparksFly
02-05-2008, 6:19 PM
The main reason I wanted to run the 6055 is because it can be controlled just in case its to much flow. I just don't want to run more powerheads.